puha-banankenyer-en

Puha banánkenyér

Mar 09. 2017
Percek
55
Felszolgálás
10
Kcal
138

    Hozzávalók

  • 1 ½ csésze teljes kiőrlésű liszt
  • ¼ csésze (40g) fehérje por – ízesítetlen, vaníliás vagy csokoládé ízű (helyettesíthető liszttel)
  • 3 érett banán
  • ⅔ csésze tej
  • 2 tojás (vagy 2 ek lenmag kása 6 ek vízzel összekeverve)
  • 1 ek ecet (ha tojást használsz, elhagyható)
  • 1 tk sütőpor
  • 1 tk vanília kivonat
  • egy csipet tengeri só
  • vörös áfonya, kakaóbab, magvak (ízlés szerint)
iPhone with the app

Utasítások

Egy tálban törd össze a banánt egy villa segítségével és minden folyékony hozzávalót önts hozzá. Keverd össze a tésztát, majd forgasd hozzá a többi, száraz hozzávalót. A tésztát öntsd egy kenyérsütő formába (lehetőleg szilikonosba) és süsd 180 Celsius-fokon (350 °F) 45-50 percig. Sütés után hagyd kihűlni a kenyeret, majd vágd fel és tálald.

Tápérték info

Zsír
2
Rostok
4
Szénhidrátok
21
Kalóriák
138
Fehérjék
7

Megjegyzések

    Nincsenek még vélemények

Talán tetszene még

Iratkozzon fel hírlevelünkre