Csicseriborsó tészta liszt nélkül

Aug 04. 2017
Percek
15
Felszolgálás
2
Kcal
438

Ez a remek házi készítésű csicseriborsó tészta nem tartalmaz lisztet, viszont tele van fehérjével és rostokkal, ráadásul 15 percen belül elkészül. Próbáld ki édesen és sósan is. Ugyan egy kicsit rágósabb, mint a lisztes változat, de ugyanolyan finom és laktató.

    Hozzávalók

  • 2 tojás
  • 200g csicseriborsó liszt

Utasítások

Egy tálban keverd össze a csicseriborsó lisztet és a tojásokat a tésztához.

A gyúródeszkát lisztezd be (csicseriborsó liszttel), nyújtsd ki a tésztát és vágd fel háromszögekre vagy kockára. Ha megcsavarod őket középen, akkor “nyakkendőket” kapsz.

Ezután a felvágott tésztát főzd forró, sós vízben 2-3 percen keresztül, amíg a tészta fel nem jön a víz tetejére. Ezután csöpögtesd le és még melegen tálald.

Tápérték info

Zsír
12
Rostok
17
Szénhidrátok
43
Kalóriák
438
Fehérjék
26

Megjegyzések

    Nincsenek még vélemények

Talán tetszene még

Iratkozzon fel hírlevelünkre